ZONNEPANELEN

ENVICE BVBA levert zonnepaneleninstallaties aan de particuliere en zakelijke markt. We onderscheiden ons op kwalitatieve wijze in de markt door ons kennisniveau en door het onafhankelijk testen van de panelen.  

Dankzij jarenlange ervaring, hoogwaardige kwaliteitsproducten en rekening houdend met uw wensen, willen wij er voor zorgen dat u de komende jaren kunt genieten van de voordelen van zonne-energie én een lagere energierekening.

Met een terugverdientijd tussen de 6 en 9 jaar is het momenteel erg interessant om zonnepanelen aan te schaffen. Fotovoltaïsche zonnepanelen zetten energie van de zon om in elektriciteit. Door de stijgende energieprijzen worden zonnepanelen opnieuw steeds interessanter.  U bespaart op 20 jaar tijd meer dan 50% op uw elektriciteitsfactuur!

De voordelen van zonnepanelen:

  • Directe verlaging van uw vaste maandelijkse kosten.
  • Vermindering uitstoot CO² (minder milieubelasting).
  • Onafhankelijker van energieleveranciers.
  • Onafhankelijker van toekomstige stijgingen van de elektriciteitsprijs.
  • Vaste lage kWh-prijs voor minimaal 25 jaar.
  • Hoog financieel rendement zonder investeringsrisico.
  • Waardeverhoging van uw woning bij verkoop.
  • Het bezit van zonnepanelen zet aan tot energiebesparend gedrag.

Wij verzorgen het complete pakket van montage tot aan oplevering inclusief keuring van uw zonnepanelen. Als erkend zonnekeur installateur met jaren ervaring in deze branche kunnen wij u ook meerwaarde bieden op het gebied van veiligheid en opbrengst van de installatie.

RESCert

Certificaat van Bekwaamheid

Het Vlaamse Gewest, het Waalse Gewest en het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest hebben een geharmoniseerd systeem opgezet dat gericht is op het opleiden en de certificatie van betrouwbare en kwaliteitsvolle installateurs. ENVICE BVBA behaalde dit certificaat van bekwaamheid. Voor meer informatie, raadpleeg de website van RESCERT.

MODULES

Envice kiest resoluut voor kwalitatieve merken. Ons hoofdmerk ik BISOL, maar ook LG en Panasonic maken deel uit van ons gamma.

BISOL

De fotovoltaïsche zonnepanelen van BISOL genieten internationaal aanzien om hun uitstekende energieopbrengsten, hun hoogwaardige kwaliteit  en hun esthetisch design. Alle producten ondergaan doorheen elke stap van het productieproces strenge kwaliteitscontroles zodat ze meer opbrengen en een langere levenscyclus hebben.

Volgens experten van het Europese CLEAR project, behoren BISOL zonnepanelen tot de top 10 zonnepanelen op de markt.

De tests werden uitgevoerd in samenwerking met de nationale consumentenorganisaties zoals de Consumentenbond (NL), Test Aankoop (BE) en Test-Achats (BE). Wereldwijd werd bij 22 fabrikanten iedere fase van het productieproces grondig gecontroleerd.
BISOL behaalde in iedere categorie het maximum aantal punten, namelijk voor de controle van de componenten en de verbinding van de cellen, de samenvoeging van de diverse componenten, de eindafwerking van het paneel en de kwaliteitscontrole op het afgewerkte paneel.

DOWNLOAD PDF

Artikel van Test-Aankoop over de kwaliteit van zonnepanelen.

BISOL scoort op alle criteria de maximumscore!
DOWNLOAD PDF

Productieproces van BISOL.

DOWNLOAD PDF
DOWNLOAD PDF

Voor nog meer informatie en een lijst met de meest recente modellen, bezoek de website van BISOL: Klik hier

OMVORMER

SOLAREDGE

Traditionele PV-systemen bestaan uit zonnepanelen die, net als een kerstboomverlichting, in serie met elkaar geschakeld zijn (in een string). Als een enkel paneel om wat voor reden dan ook slecht presteert (door bijvoorbeeld schaduw, stof of vuil), presteren de andere panelen in die string ook slecht waardoor de energieproductie over de hele string daalt.

De PV-oplossing van SolarEdge

In een SolarEdge installatie, wordt op elk zonnepaneel een slimme elektronische unit aangesloten: de power optimizer. Power optimizers maximaliseren de productie van zonne-energie van elk paneel afzonderlijk en verminderen daardoor vermogensverliezen. Als een afzonderlijk paneel slecht presteert, heeft dit geen invloed op de prestaties van de andere panelen in die string. Elk SolarEdge-systeem biedt verder ook geavanceerde monitoring, die de prestaties van elk individueel zonnepaneel volgt en rapporteert, en uitzonderlijke veiligheidsfuncties. Met het aanbod van geïntegreerde smart energy producten kunt u uw energieproductie en -besparingen nog verder maximaliseren.

De volledige uitleg over SolarEdge vindt u op hun website: klik hier

Garantie: 12 jaar op de omvormer en 25 jaar op de optimizers

zonnepanelen03

SMA

SMA Solar Technology is een Duitse producent van netgekoppelde omvormers en stand alone of off-grid systemen. Met een omzet van 1,676 miljard Euro (stand december 2011) is SMA marktleider op het gebied van omvormers.

Omvormers zijn het hart van iedere zonne-energie installatie! SMA biedt omvormers voor alle types zonnepanelen aangesloten op de installatie in uw woning, maar ook voor commerciële toepassingen in bedrijven. Dit voor de klassieke netverbonden systemen, maar ook voor onafhankelijke eilandnetten op afgelegen plaatsen.

Garantie: 5 jaar omnium

Productfiche SMA: klik hier

Materialen

Uw installatie dient bestand te zijn tegen weer en wind, daarom werkt Envice exclusief met inox en aluminium materialen en topmerken zoals Schletter.

Productfiche Schletter: klik hier

Bekabeling

Ook het elektrisch gedeelte dient tot in de kleinste details in orde te zijn. Om die reden wordt de spanningsval beperkt tot 1%. Envice voert een studie uit voor de kabelberekening. Standaard wordt er steeds gewerkt met solar kabel van 4mm². In uw zekeringkast plaatsen wij steeds een extra algemene zekering die uw volledige kast afzekerd op hetzelfde ampèrage als uw hoofdzekering om te voorkomen dat uw 30mA differentieel overbelast wordt. Onze installaties worden dan ook steeds foutloos gekeurd.

Realisaties