Wat is duurzame elektriciteit?

Onder duurzame elektriciteit valt alles wat uw woning op elektrisch vlak energiezuiniger en intelligenter maakt. Een platform die zich hier uitstekend voor leent is Niko Home Control. Hiermee kan u bijvoorbeeld de opbrengsten van uw zonnepanelen meten alsook uw elektriciteits- en gasverbruik monitoren.

Vakmanschap waarop u kan vertrouwen

Hedendaags wooncomfort begint met degelijke en goedgeplaatste elektriciteit. Wij verzorgen uw project: nieuwbouw of renovatie. Ook bieden we ondersteuning aan de doe-het-zelver. Zeg bovendien vaarwel tegen elektrische storingen. Want hebt u een elektriciteitsdefect? Of is uw woning uitgerust met een verouderde elektrische installatie? Dan zetten wij alles op punt voor een vlekkeloze elektrische keuring.

Algemene Elektriciteitswerken

Van heropfrissen van verouderde installaties tot het uit de grond stampen van een volledig nieuwe projecten. U bent bij ons aan het juiste adres. Ook voor bordenbouw kan u bij ons terecht, alsook onderhoud en herstellingen. Wij luisteren naar uw wensen en stemmen ons voorstel hier op af. Daarnaast brengen we ook nieuwe ideeën naar voor om tot een mooi resultaat te komen. Wij regelen ook de nodige keuringen voor u.

Binnen- en buitenverlichting

Wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar de gepaste verlichting voor al uw projecten, om zowel binnen als buiten de gewenste sfeer te creëren. Indien gewenst kan een volledige lichtstudie uitgevoerd worden en kan u terecht in de showroom van onze leverancier voor een vrijblijvend en begeleid bezoek.

Data en Audio oplossingen

Wenst u uw woning of zaak te voorzien van een audio installatie, dan regelen wij dit voor u. Ook voor data oplossingen kan u bij ons terecht. Wij vernemen graag wat u in gedachten hebt, brengen onze eigen ervaring in en creëren zo samen de perfecte installatie.

Merken

Wij werken enkel met degelijke merken die hun kwaliteit reeds bewezen hebben:
Schneider
Legrand
Niko
Deltalight
Modular
… 

Afhankelijk van uw eisen stellen wij u de beste oplossing voor.