Bouwfirma

ENVICE BVBA helpt u bij uw keuze van welke technieken u in uw project voorziet. Als het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, onze technieken leiden steeds tot een sterke reductie van de verbruikskosten en garanderen een gezond en aangenaam klimaat. We werken steeds met verschillende pakketten waar we prijs voor maken. Deze pakketten zijn op elkaar afgestemd voor een gegarandeerd rendement! U kan daarna naar wens pakketten toevoegen, aanpassen of schrappen.

Wij adviseren u, geven u duidelijk weer hoeveel de verschillende technieken zullen kosten en hoeveel er hierdoor wordt bespaard. Tevens zijn we op de hoogte van premies, subsidies en regelgevingen en brengen voor u al het nodige papierwerk in orde.

Wij nemen ook planning en coördinatie voor onze rekening!

ENVICE BVBA biedt een waaier van technieken aan en stemt alles op elkaar af. Enkel zo bekomt u een perfecte installatie en een optimale energiebesparing.

Onze Troeven!

  • Eén aanspreekpunt voor alle technieken.
  • Zeer sterke technische kennis.
  • Knowhow van alle technieken en regelgevingen
  • Wij regelen alle premies en subsidies voor u.
  • Scherpe prijs/kwaliteit verhouding.
  • Duidelijke planning en projectcoördinatie.
  • Enkel gerenommeerde merken.
  • Goede samenwerking met fabrikanten.
  • Dienst na verkoop

House-Grass

Hoe gaan we te werk?

We adviseren!

ENVICE BVBA werkt aan de hand van uw plannen en wensen een aantal offertes uit voor de verschillende pakketten duurzame technieken. Elk project wordt door ons afzonderlijk bekeken en uitgewerkt. Ons doel is steeds een  gezond, duurzaam en energiezuinig eindresultaat te bekomen. We analyseren welke technieken het best voor uw klant passen. Daarna stellen we u de verschillende opties duidelijk voor. Nadat de beslissing is gevallen over de gekozen technieken gaan we op volgens de vooropgestelde planning over tot de installatie ervan.

We installeren!

We staan garant voor een perfecte installatie van de technieken alsook de de indienststelling.

We staan in voor de dienst na verkoop!

We staan in voor onderhoud van de installatie en depannage bij storing. We laten u weten wanneer het tijd is voor het onderhoud en voeren dit uit. We streven ernaar om u binnen de 24 uur te depanneren in het geval van een storing. Op die manier kan u op uw twee oren slapen!

Garantie

Envice staat garant voor uiterst performante installaties!