Loading...
Zonnepanelen 2018-01-22T13:12:42+00:00

Zonnepanelen

ENVICE BVBA levert zonnepaneleninstallaties aan de particuliere en zakelijke markt. We onderscheiden ons op kwalitatieve wijze in de markt door ons kennisniveau en door het onafhankelijk testen van de panelen.  

Dankzij jarenlange ervaring, hoogwaardige kwaliteitsproducten en rekening houdend met uw wensen, willen wij er voor zorgen dat u de komende jaren kunt genieten van de voordelen van zonne-energie én een lagere energierekening.

Met een terugverdientijd tussen de 7 en 10 jaar is het momenteel erg interessant om zonnepanelen aan te schaffen. Fotovoltaïsche zonnepanelen zetten energie van de zon om in elektriciteit. Door de stijgende energieprijzen worden zonnepanelen opnieuw steeds interessanter.  U bespaart op 20 jaar tijd meer dan 50% op uw elektriciteitsfactuur!

  • De voordelen van zonnepanelen:
  • Directe verlaging van uw vaste maandelijkse kosten.
  • Vermindering uitstoot CO² (minder milieubelasting).
  • Onafhankelijker van energieleveranciers.
  • Onafhankelijker van toekomstige stijgingen van de elektriciteitsprijs.
  • Vaste lage kWh-prijs voor minimaal 25 jaar.
  • Hoog financieel rendement zonder investeringsrisico.
  • Waardeverhoging van uw woning bij verkoop.
  • Het bezit van zonnepanelen zet aan tot energiebesparend gedrag.

Wij verzorgen het complete pakket van montage tot aan oplevering inclusief keuring van uw zonnepanelen. Als erkend zonnekeur installateur met jaren ervaring in deze branche kunnen wij u ook meerwaarde bieden op het gebied van veiligheid en opbrengst van de installatie.

Modules

zonnepanelen02

Envice kiest resoluut voor kwalitatieve merken zoals Bisol en LG. Deze merken bieden minstens 10 jaar productgarantie en 25 jaar rendementsgarantie. Ook de recyclage van onze zonnepanelen is reeds voorzien bij aankoop.

Productfiche Solarworld: klik hier
Productfiche Bisol: klik hier
Productfiche LG: klik hier

Omvormer

zonnepanelen03

Envice werkt enkel met SMA omvormers. Als marktleider voor zonne-energie omvormers zet SMA steeds weer de norm: toprendementen van 97% en hoger en nieuwe technologieën zorgen voor maximale opbrengsten en het hoogste gebruiksgemak.

Productfiche SMA: klik hier

Materialen

Uw installatie dient bestand te zijn tegen weer en wind, daarom werkt Envice exclusief met inox en aluminium materialen en topmerken zoals Schletter.

Productfiche Schletter: klik hier

Bekabeling

Ook het elektrisch gedeelte dient tot in de kleinste details in orde te zijn. Om die reden wordt de spanningsval beperkt tot 1%. Envice voert een studie uit voor de kabelberekening. Standaard wordt er steeds gewerkt met solar kabel van 4mm². In uw zekeringkast plaatsen wij steeds een extra algemene zekering die uw volledige kast afzekerd op hetzelfde ampèrage als uw hoofdzekering om te voorkomen dat uw 30mA differentieel overbelast wordt. Onze installaties worden dan ook steeds foutloos gekeurd.

Realisaties