Loading...
Zonnepanelen 2018-03-24T10:46:50+00:00

ZONNEPANELEN

ENVICE BVBA levert zonnepaneleninstallaties aan de particuliere en zakelijke markt. We onderscheiden ons op kwalitatieve wijze in de markt door ons kennisniveau en door het onafhankelijk testen van de panelen.  

Dankzij jarenlange ervaring, hoogwaardige kwaliteitsproducten en rekening houdend met uw wensen, willen wij er voor zorgen dat u de komende jaren kunt genieten van de voordelen van zonne-energie én een lagere energierekening.

Met een terugverdientijd tussen de 6 en 9 jaar is het momenteel erg interessant om zonnepanelen aan te schaffen. Fotovoltaïsche zonnepanelen zetten energie van de zon om in elektriciteit. Door de stijgende energieprijzen worden zonnepanelen opnieuw steeds interessanter.  U bespaart op 20 jaar tijd meer dan 50% op uw elektriciteitsfactuur!

  • De voordelen van zonnepanelen:
  • Directe verlaging van uw vaste maandelijkse kosten.
  • Vermindering uitstoot CO² (minder milieubelasting).
  • Onafhankelijker van energieleveranciers.
  • Onafhankelijker van toekomstige stijgingen van de elektriciteitsprijs.
  • Vaste lage kWh-prijs voor minimaal 25 jaar.
  • Hoog financieel rendement zonder investeringsrisico.
  • Waardeverhoging van uw woning bij verkoop.
  • Het bezit van zonnepanelen zet aan tot energiebesparend gedrag.

Wij verzorgen het complete pakket van montage tot aan oplevering inclusief keuring van uw zonnepanelen. Als erkend zonnekeur installateur met jaren ervaring in deze branche kunnen wij u ook meerwaarde bieden op het gebied van veiligheid en opbrengst van de installatie.

RESCert

Certificaat van Bekwaamheid

Het Vlaamse Gewest, het Waalse Gewest en het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest hebben een geharmoniseerd systeem opgezet dat gericht is op het opleiden en de certificatie van betrouwbare en kwaliteitsvolle installateurs. ENVICE BVBA behaalde dit certificaat van bekwaamheid. Voor meer informatie, raadpleeg de website van RESCERT.

MODULES

Envice kiest resoluut voor kwalitatieve merken. Ons hoofdmerk is BISOL, maar ook LG en Panasonic maken deel uit van ons gamma.

BISOL

De fotovoltaïsche zonnepanelen van BISOL genieten internationaal aanzien om hun uitstekende energieopbrengsten, hun hoogwaardige kwaliteit  en hun esthetisch design. Alle producten ondergaan doorheen elke stap van het productieproces strenge kwaliteitscontroles zodat ze meer opbrengen en een langere levenscyclus hebben.

Volgens experten van het Europese CLEAR project, behoren BISOL zonnepanelen tot de top 10 zonnepanelen op de markt.

De tests werden uitgevoerd in samenwerking met de nationale consumentenorganisaties zoals de Consumentenbond (NL), Test Aankoop (BE) en Test-Achats (BE). Wereldwijd werd bij 22 fabrikanten iedere fase van het productieproces grondig gecontroleerd.
BISOL behaalde in iedere categorie het maximum aantal punten, namelijk voor de controle van de componenten en de verbinding van de cellen, de samenvoeging van de diverse componenten, de eindafwerking van het paneel en de kwaliteitscontrole op het afgewerkte paneel.

DOWNLOAD PDF

Artikel van Test-Aankoop over de kwaliteit van zonnepanelen.

BISOL scoort op alle criteria de maximumscore!
DOWNLOAD PDF

Productieproces van BISOL.

DOWNLOAD PDF
DOWNLOAD PDF

Voor nog meer informatie en een lijst met de meest recente modellen, bezoek de website van BISOL: Klik hier

OMVORMER

SMA

SMA Solar Technology is een Duitse producent van netgekoppelde omvormers en stand alone of off-grid systemen. Met een omzet van €1,676 miljard is SMA marktleider op het gebied van omvormers.

Omvormers zijn het hart van iedere zonne-energie installatie! SMA biedt omvormers voor alle types zonnepanelen aangesloten op de installatie in uw woning, maar ook voor commerciële toepassingen in bedrijven. Dit voor de klassieke netverbonden systemen, maar ook voor onafhankelijke eilandnetten op afgelegen plaatsen.

Ons meest geplaatste SMA model, nieuwe Sunny Boy 3.0-5.0: de opvolger van de wereldwijd succesvolle Sunny Boy 3000-5000TL.

Dankzij de geïntegreerde SMA Smart Connected service biedt deze omvormer 100% comfort aan eigenaars en installateurs van zonnestroominstallaties. De automatische omvormer monitoring door SMA, die de werking van de omvormer analyseert, brengt de installateur onmiddellijk op de hoogte van eventuele storingen, om zo een optimale service en maximale beschikbaarheid van de installatie te garanderen.

De Sunny Boy 3.0-5.0 is ideaal voor de opwekking van zonnestroom in particuliere huishoudens.

Garantie: 5 jaar omnium

SOLAREDGE

SolarEdge, opgericht in 2006, is producent van innoverende omvormersystemen. Door gebruik te maken van Power Optimizers managen de systemen van SolarEdge ieder paneel afzonderlijk. Het rendement op een zonne-energiesysteem ligt hierdoor tot wel 20% hoger.

De HD-Wave omvormers zijn de nieuwe generatie SolarEdge omvormers, geoptimaliseerd met HD-Wave technologie. Naast de nóg hogere betrouwbaarheid dan je van SolarEdge al gewend bent, hebben de HD-Wave omvormers nog veel meer voordelen:

Lichtgewicht (< 9,5 kg) en compact

Het zeer efficiënte ontwerp van de HD-Wave omvormer vermindert de noodzaak tot koelen. Dit is direct terug te zien in het formaat en gewicht van de omvormer. Met nog geen 10 kg aan gewicht, is de HD-Wave heel eenvoudig te vervoeren en door één persoon te installeren.

Ongekend hoog rendement van 99,2%

De HD-Wave omvormers hebben een uniek rendement met een maximum tot wel 99,2% waardoor de opbrengst van het zonne-energiesysteem nog verder kan worden geoptimaliseerd.

Overdimensionering tot maar liefst 170% mogelijk

De HD-Wave omvormers kunnen tot maar liefst 170% worden overgedimensioneerd (in sommige gevallen zelfs 200%) waardoor de configuratiemogelijkheden nog groter worden. Daarnaast levert dit voor de Belgische markt, waar de vergoeding aan de netbeheerder wordt bepaald op basis van het vermogen van de omvormer, grote voordelen op.

Garantie: 12 jaar op de omvormer en 25 jaar op de optimizers

Materialen

Uw installatie dient bestand te zijn tegen weer en wind, daarom werkt Envice exclusief met inox en aluminium materialen en topmerken zoals Schletter.

Productfiche Schletter: klik hier

Bekabeling

Ook het elektrisch gedeelte dient tot in de kleinste details in orde te zijn. Om die reden wordt de spanningsval beperkt tot 1%. Envice voert een studie uit voor de kabelberekening. Standaard wordt er steeds gewerkt met solar kabel van 4mm². In uw zekeringkast plaatsen wij steeds een extra algemene zekering die uw volledige kast afzekerd op hetzelfde ampèrage als uw hoofdzekering om te voorkomen dat uw 30mA differentieel overbelast wordt. Onze installaties worden dan ook steeds foutloos gekeurd.

Realisaties